ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή

Η κριτική της Κουμουνδούρου στον πρωθυπουργό, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξή του

by Times Newsroom 1

«Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Παραμένοντας σε όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την πανδημία, η Κουμουνδούρου πρόσθεσε πως «μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ», ενώ «βλέπει» και «λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό», με δεδομένο πως «τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης» που πραγματοποιούνται.

Ακολούθως, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «μνημείο πολιτικού καιροσκοπισμού» την απάντηση του πρωθυπουργού «ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος».

«Με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητά, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του.», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή