ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί η Μαρία Συρεγγέλα

by Times Newsroom 1

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή της δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλα, για τις γυναικοκτονίες,

«Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια μάλιστα για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ισχυριζόμενη ότι οι έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν συνιστούν έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση. Λίγο έλειπε να πανηγυρίσει για να υποτιμήσει το πρόβλημα.

Έφτασε στο σημείο να πει πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα ή το Μεξικό, γιατί εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες!

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κα. Συρεγγέλα από την θέση της», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κα. Συρεγγέλα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου για το αν έχει παρατηρηθεί αύξηση στις γυναικοκτονίες, δήλωσε πως: «αύξηση έχουμε στις καταγγελίες και όχι στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση», επισημαίνοντας πως αυτό καταδεικνύουν τα στοιχεία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή