ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη

Για «έλλειμμα ενσυναίσθησης», κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας

by Times Newsroom

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υποκριτική ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φωτιές, ενώ σχολίασε την παρουσία του στην Πεντέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.

Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη.

Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά».

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter σχολίαζε: «Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή