ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεύει με «αγανακτισμένους» ο Τσίπρας

Προεκλογικού τύπου περιοδεία στην αγορά του Κορυδαλλού, με μεταφερόμενους οπαδούς που «έπαιζαν» τους αγανακτισμένους με την κυβέρνηση, πραγματοποίησε μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να γνωρίσει κανένα όριο μπροστά στην επίτευξη των στόχων του.

by Times Newsroom

Κατά την περιοδεία του, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες, ανάμεσα στους οποίους «βρέθηκαν» και πρόσωπα …γνωστά στους τηλεοπτικούς φακούς, καθώς ήταν οι ίδιοι που αρκετούς μήνες πριν σε μία αντίστοιχη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι (7.5.2022) έψελναν τον… εξάψαλμο κατά της κυβέρνησης.Σε αυτό το στημένο σκηνικό, μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς, ο κ. Τσίπρας έδειχνε να καταλαβαίνει την… αγανάκτηση των πολιτών κατά της ακρίβειας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κάνοντας μάλιστα ευχή ώστε «τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία στα οποία ο ελληνικός λαός θα είναι βουτηγμένος στο βούρκο της αδικίας, των ανισοτήτων, της εκμετάλλευσης και της διαφθοράς».

Επιστροφή στα… δήθεν

Εχει ενδιαφέρον, επίσης, το γεγονός ότι προκειμένου να διαφοροποιείται κάπως από τη συνταγή-μανιέρα του 2015, τη συνταγή τη σκανδαλολογίας και του λαϊκισμού, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται δήθεν νουνεχής, λέγοντας ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά θα δώσει όμως ανάσα στην κοινωνία, θα ξαναφέρει δικαιοσύνη».

Χωρίς να υποβαθμίζονται και να υποτιμώνται η ακρίβεια και οι επιπτώσεις της, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταστροφολογεί, μιλά για «νοικοκυριά σε απόγνωση» και για «επιχειρηματικούς ομίλους που αβγατίζουν τα κέρδη τους», όταν π.χ. είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε «παρών» στη Βουλή για την έκτακτη βοήθεια του «Μarket Pass», που βασίστηκε οικονομικά στην έκτακτη φορολόγηση των διυλιστηρίων. Ακόμα δεν έχει εξηγήσει στον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας γιατί δεν στήριξαν την έκτακτη βοήθεια προς τους πολίτες. Αντιθέτως, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, λέγοντας με προφανές πολιτικό θράσος «αν ήμουν πρωθυπουργός σε μια χώρα όπου το 85% θα χρειαζόταν food pass για να ζήσει, όχι δεν θα είχα μούτρα να πανηγυρίζω, αλλά ούτε να κυκλοφορώ στο δρόμο» και δηλώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός όμως δεν χρειάζεται ανεπαρκή φιλοδωρήματα». Και να το λέει αυτό ένας πρωθυπουργός που «βάφτισε» το βοήθημα στους συνταξιούχους «13η σύνταξη» και προβάλλει τη μείωση του ΦΠΑ ως λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας.

Σκανδαλολογία…

«Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που θα βρουν τον ελληνικό λαό βουτηγμένο μέσα στο βούρκο της αδικίας, των ανισοτήτων, της εκμετάλλευσης και της διαφθοράς. Και η ελπίδα να ξαναγεννηθεί σύντομα», κατέληξε ο κ. Τσίπρας, επενδύοντας παράλληλα στη συνέχιση της υπόθεσης των υποκλοπών και της σκανδαλολογίας, για όσα δεν μπορεί να πετύχει στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον Δημητρά

Σάλο έχει προκαλέσει η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημητρά, ο οποίος διώκεται για κακουργηματικές πράξεις. Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στη Δικαιοσύνη και τονίζει: Οι δικαστικές αρχές, ανακρίτρια και εισαγγελέας της Κω προτείνουν την επιβολή προκλητικών ως προς την αυστηρότητα και το σκεπτικό τους περιοριστικών μέτρων στον γνωστό για δεκαετίες υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδρυτικό στέλεχος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά, επειδή ήρθε σε επαφή με αιτούντα άσυλο για να καταγράψει καταγγελία του περί προηγούμενης επαναπροώθησής του και για να καταγραφεί η επιθυμία υποβολής αίτησης ασύλου, ενημερώνοντας τις Αρχές προς τις οποίες απευθύνθηκε»! EleftherosTypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com