Συριζαίοι ανάμεσα στους “ανθρώπους της αγοράς” που εμφανίστηκαν στο σποτάκι του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom 1

Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε προχθές ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Στην παρουσίαση, εκτός από το οικονομικό επιτελείο του κόμματος, πήραν μέρος καταστηματάρχες οι οποίοι όπως φαίνεται μόνο τυχαίοι και αντικειμενικοί δεν είναι, καθώς σχετίζονται με κάποιον τρόπο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η Κλειώ Αγγουράκη η οποία εμφανίζεται στην παρουσίαση ως ιδιοκτήτρια γραφείου εκθέσεων και εκφράζει τις ανησυχίες της για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και για τον νέο πτωχευτικό κώδικα, αποτελεί μέλος ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος Podemos.gr

No description available.

Ο Νίκος Ντρέου εκτός από ιδιοκτήτης καταστήματος ρουχισμού, που παρουσιάζεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν παράλληλα υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.

No description available.

Ο Κώστας Βλαχόπουλος, κάνει την εμφάνισή του στην παρουσίαση του ΣΥΡΙΖΑ ως βιοτέχνης, στην πραγματικότητα όμως ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.

No description available.

Ο Γιώργος Λελούδας, ιδιοκτήτης καταστήματος με τουριστικά είδη ήταν και εκείνος υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο.

No description available.

Η Γιάννα Κωνσταντίνου η οποία είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης κάβας και μιλά στην παρουσίαση για την συσσώρευση χρεών στο χώρο της εστίασης, υπήρξε υποψήφια δημοτική Συμβούλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Δημήτριο.

No description available.

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός στο facebook:

Πηγή: omadaalithias.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή