«Τα ελληνικά όπλα θα τιμωρήσουν όποιον διαπράξει ύβρη» – Αυστηρό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την ομιλία του στη ΛΑΕΔ όπου παραβρέθηκε για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

by Times Newsroom

«Tα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής. Είναι όπλα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως» ανέφερε ο ΑΓΕΕΘΑ και συμπλήρωσε:

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή