Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα δημοσιεύματα

by Times Newsroom

Μήνυση σε βάρος του απόστρατου αστυνομικού που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του, θα καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδ» «φεύγοντας από εδώ, στις 11:00 θα επισκεφθώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να καταθέσω μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού για τη θλιβερή, απαράδεκτη και άθλια συκοφαντία εναντίον μου».

Για το παιδί του είπε πως «ήταν αθλητής της εθνικής ομάδας Παίδων στο μπάσκετ και τώρα σπουδάζει στην Ιταλία, είναι επί πτυχίω. Μιλάμε πολλές ώρες κάθε νύχτα. Έχει στεναχωρηθεί για ένα πράγμα: γιατί το αδίκημα που έχει κάνει είναι να είναι γιος μου».

«Θα γίνουν μηνύσεις και κατά παντός άλλου είναι πίσω από αυτήν τη σκευωρία. Ξεκινώ από τους εκτελεστές, που με μια τέτοια σκευωρία, δύο μήνες πριν από τις εκλογές, πλήττουν εμένα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Ούτε ο σκευωρός δεν αναφέρεται σε μένα, δεν καταγγέλλει ότι εγώ έχω κάνει κάτι» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Από την πρώτη στιγμή έδωσα γραπτή εντολή να γίνει έρευνα για το περιστατικό με τον γιό μου. Έγινε έρευνα από τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας, υπάρχει πόρισμα με τις υπογραφές του Αρχηγού και του υπαρχηγού της Αστυνομίας ότι ουδέν μεμπτό συνέβη. Θα τους πάω μέχρι τέλους, γιατί το φως της αλήθειας είναι πιο δυνατό από το σκοτάδι» υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com