Τάνια Ελευθεριάδου: Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

Ερώτηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για αμοιβές της κ. Ελευθεριάδου από το Δημόσιο στη διάρκεια της βουλευτικής θητείας της

by Times Newsroom

Για «δουλειές» με το δημόσιο και συγκεκριμένα με τον ΕΦΚΑ εγκαλεί τώρα η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ και τη βουλευτή Καβάλας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τάνια (Σουλτάνα) Ελευθεριάδου.

Ισχύει το ασυμβίβαστο;

Ειδικότερα η ΝΔ ρωτάει αν η Τάνια Ελευθεριάδου ως εν ενεργεία βουλευτής την τελευταία τετραετία έχει 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της στον ΕΦΚΑ. Μάλιστα η ΝΔ απαντώντας στα συνεχή βέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την γαλάζια βουλευτή και δικηγόρο Άννα Ευθυμίου, προβάλλει την περίπτωση της κας Ελευθεριάδου σημειώνοντας: «Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος; Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

55 εντάλματα πληρωμών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας  έχει ως εξής:

«Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου ας αφήσει τις βαρύγδουπες αναρτήσεις και αντί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής, ας απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της:

-Έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα;

-Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος;

– Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή