Τέλος τα ξανθά μαλλιά για τον Ντόναλντ Τραμπ: Πλέον είναι ένας ώριμος γκριζομάλλης

by Times Newsroom 1
Share this

Αρκετές φορές τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, η κόμη του προέδρου των ΗΠΑ σχολιάστηκε, όχι για το κούρεμα ή για το αν είναι ή όχι τα δικά του μαλλιά αλλά για το χρώμα τους.

Στην τελευταία ενημέρωση των δημοσιογράφων την οποία πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον κήπο του Λευκού Οίκου, τα βλέμματα έπεσαν στο διαφορετικό χρώμα μαλλιών του.

Το χρώμα των μαλλιών του δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είχαν συνηθίσει όλοι, δηλαδή την άλλοτε ξανθιά απόχρωση (σε κάποιες περιπτώσεις και… πορτοκαλί).

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και τις κάμερες με ένα χρώμα πιο ταιριαστό και φυσικό για τα 74 του χρόνια.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα πρακτορεία από τη χθεσινή ενημέρωση, το χαρακτηριστικό πορτοκαλοκίτρινο χρώμα στο μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ, που συνήθως κάνει αντίθεση με το έντονο μαύρισμα του, απουσιάζει και στη θέση του βλέπουμε ένα συνηθισμένο γκρίζο μαλλί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα εμφάνιση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή