Τέμπη – Αρμάνι Μιλάνο: Η συγκινητική ανάρτηση των Ιταλών – Πόσταραν μία μαύρη καρδιά με την ελληνική σημαία και έγραψαν «μαζί»

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με την Αρμάνι Μιλάνο να θέλει να εκφράσει τη στήριξή της στη χώρα μας  μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα social media.

by Times Newsroom

Όλες οι χώρες του κόσμου από το πρωί στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην τραγωδία που έπληξε την χώρα μας.

Μεταξύ άλλων η Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία, για παράδειγμα, έστειλαν ήδη μηνύματα συμπαράστασης και το ίδιο έκανε και η Αρμάνι, η οποία την Παρασκευή (3/3) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

«Insieme», δηλαδή «μαζί» έγραψε η ιταλική ομάδα βάζοντας μια μαύρη καρδιά και ποστάροντας φωτογραφία με την ελληνική σημαία.

Ο αγώνας Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός αναμένεται πάντως να γίνει κανονικά, αφού δεν υπήρξε απόφαση για αναβολή του, όπως έγινε σε όλα τα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com