Συγκλονισμένη παραμένει ολόκληρη η χώρα από την φονική σύγκρουση της επιβατικής και εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται συνεχώς. Αυτό όμως που έρχεται να επιτείνει την τραγικότητα της κατάστασης είναι πως πολλά από τα θύματα είναι νέα παιδιά.

Ακριβώς σε αυτό το γεγονός εστιάζει και ο διευθυντής ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας, μιλώντας στο Οpen ο οποίος είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Μιλάμε για φοιτητές. Αυτό είναι που είναι και το πραγματικά τρομακτικό. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία οι περισσότεροι ασθενείς που διακομίζονταν στο νοσοκομείο ήταν φοιτητές με ηλικιακό εύρος από 20 έως 25 χρονών. Έτσι είναι σχεδόν όλοι οι νοσηλευόμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος εξέφρασε φόβους ότι εξίσου οδυνηρή θα είναι η κατάσταση και όταν αρχίζουν οι οικογένειες να αναγνωρίζουν τα θύματα. «Μας φέρνουν συνέχεια παιδιά», ανέφερε συγκλονισμένος.

«Πού είναι το κορίτσι μου;…»

Όπως αυτή η μάνα που κλήθηκε να αναγνωρίσει την κόρη της: “Που είναι το κορίτσι μου;..”, φώναζε, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, μια σκηνή βγαλμένη από αρχαία τραγωδία.