Θα τιμηθεί με μνημείο, η επιλογή και οι χειρισμοί του πιλότου, που, φρόντισε να μη πέσει το “Αντόνοφ”, πάνω σε σπίτια!

Θέλουμε να τιμηθούν πιλότος και πλήρωμα για την επιλογή και τους ελιγμούς να μην πέσει το αεροπλάνο σε σπίτια, αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου κ. Ιωακείμ Παπαθανασίου

by Times Newsroom

Με μνημείο και άλλους τρόπους, που εισηγούμαστε να μελετήσει ο Δήμος Παγγαίου, το αμέσως επόμενο διάστημα, θέλουμε να τιμηθούν πιλότος και πλήρωμα για την επιλογή και τους ελιγμούς να μην πέσει το αεροπλάνο σε σπίτια, αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου κ. Ιωακείμ Παπαθανασίου. Συγκεκριμένα τονίζει:

Μας συγκλόνισε η συντριβή του αεροπλάνου στην περιοχή Δήμου Παγγαίου, στο Δέλτα Παλαιοχωρίου Καβάλας. Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη στις οικογένειες, όσων έχασαν δικούς τους, σ΄αυτό το φοβερό δυστύχημα. Είναι σε εξέλιξη οι έρευνες. Οι αρμόδιοι και τα συνεργεία, κάνουν ήδη, από την πρώτη στιγμή, το καθήκον τους.

Αυτό, όμως, που μας συγκίνησε ιδιαίτερα, όλους τους κατοίκους οικισμών του Δήμου Παγγαίου, είναι το γεγονός, ότι ο πιλότος και το πλήρωμα, όπως δείχνει η πορεία και ο ελιγμός του φλεγόμενου αεροπλάνου στα τελευταία δευτερόλεπτα, απέτρεψε τη συντριβή του στον οικισμό, πάνω σε σπίτια, οπότε θα θρηνούσαμε πολλά θύματα συμπολιτών μας!

Ευγνώμονες για την επιλογή τους, θα εισηγηθούμε άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να τιμήσουμε, με μνημείο ή και με άλλους τρόπους, τους ανθρώπους, που, έχασαν τη ζωή τους, με τόσο τραγικό τρόπο, αλλά προστάτεψαν τη ζωή πολλών κατοίκων σε οικισμούς του Δήμου μας!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com