Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση» λένε οι γιατροί

Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου συνεχίζονται αδιάκοπα, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να δώσουν μια επιστημονική εξήγηση.

by Times Newsroom

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου συνεχίζονται αδιάκοπα, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να δώσουν μια επιστημονική εξήγηση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι γιατροί που ειδικεύονται σε αιφνίδιους θανάτους παιδιών λένε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν και που τους έχουν δοθεί, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.

«Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τοωίζοντας ότι οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Αναφερόμενος στο βίντεο με βάση το οποίο η πλευρά της μητέρας εξηγεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο οποίο το παιδί παρουσιάζει καρδιακή αρρυθμία, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι παρουσιάζεται το σύνδρομο «ταχύ βράδυ» και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Ανέφερε επίσης ότι οι γιατροί στο Καραμανδάνειο υποστηρίζουν ότι ισχυρισμοί της μητέρας ότι έφθασαν αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Τζωρτζίνα είναι ψευδείς. Μάλιστα ένας από τους γιατρούς υποστηρίζει ότι βρισκοταν σε εντελώς άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που θα καταθέσει στις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com