Θεοδωρικάκος για «κατάληψη 111»: Ένα ακόμη άβατο παρανομίας τελείωσε

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δωμάτια είχαν μετατραπεί σε μπαρ και γυμναστήριο

by Times Newsroom

Στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, όπου, παρουσία εισαγγελέα, τερματίστηκε επταετής κατάληψη εξαώροφου κτιρίου που ανήκει στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) αναφέρεται με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ένα ακόμη άβατο παρανομίας τελείωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκκενώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η “κατάληψη 111” σε κτίριο που ανήκει στο ΕΦΚΑ. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς το πρωί έκαναν έφοδο στο κτίριο, όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν άτομα μέσα, και κατέσχεσαν -μεταξύ άλλων- κράνη, στειλιάρια, πυροσβεστήρες, ένα αλεξίσφαιρο, μπουκάλια μπύρας κ.ά. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα αναμένεται να αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο κτίριο, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από άγνωστα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, επιβεβαιώθηκε υδροκλοπή και ρευματοκλοπή, ενώ διαπιστώθηκε πως δωμάτια είχαν μετατραπεί σε μπαρ και γυμναστήριο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή