Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους – Η ΕΛΑΣ έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και την αγανάκτησή μου για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας»

by Times Newsroom

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση του 53χρονου από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κοριτσάκι, με τον υπουργό να τονίζει πως «η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους».

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους και όλοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη». Παράλληλα, δήλωσε πως «αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και την αγανάκτησή μου για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, αν αποδειχθεί ότι έχουν συμβεί όλα όσα έχουμε δει να δημοσιεύονται. Πρόκειται για ένα τέρας, είναι ένα έγκλημα που δεν περνάει από ανθρώπινο μυαλό. Σφραγίζει με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή ενός 12χρονου παιδιού».

Επίσης, σημείωσε ότι «η ΕΛ.ΑΣ μέχρι στιγμής έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Έχει κινηθεί με επαγγελματισμό, αρτιότητα, μυστικότητα και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αυτή η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιοι και όποιες εμπλέκονται θα αποδοθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Σημειώνεται, ότι τα στοιχεία του κατηγορούμενου έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, όπως και ενός ακόμη άνδρα που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε επί πληρωμής το κοριτσάκι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή