Θεοδωρικάκος: Οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. εγγύηση για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας

«Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά» τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

by Times Newsroom

Εγκωμιαστική δήλωση στις επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την εξιχνίαση των σοβαρών εγκληματικών υποθέσεων που έχουν συγκλονίσει τη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, η άμεση εξιχνίαση του τετραπλού φονικού της οικογένειας στην Ανδραβίδα, η απελευθέρωση και η σύλληψη των απαγωγέων του επιχειρηματία Κυπαρίσση, αλλά και ο εντοπισμός των ληστών της χρηματαποστολής στο Παγκράτι, ήταν μερικά από τα πιο πρόσφατα εγκληματικά περιστατικά που η Αστυνομία εξιχνίασε άμεσα.

«Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι η ΕΛ.ΑΣ. εργάζεται για την ασφάλεια των ιδίων και της πατρίδας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και προασπίζει την ασφάλεια και των πολιτών και της πατρίδας. Γι’ αυτό τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στην Ελληνική Αστυνομία, για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει σε συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα. Από την εξιχνίαση της άδικης και τραγικής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις τελευταίες ημέρες και ώρες την εξιχνίαση μέσα σε 48 ώρες του αποτρόπαιου εγκλήματος της δολοφονίας τεσσάρων ατόμων στην Ανδραβίδα, την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και την σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του και την άμεση εξιχνίαση της πρόσφατης ληστείας που έγινε πριν ελάχιστες μέρες σε χρηματαποστολή στην Αθήνα. Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας. Κάνουμε πράξη το σύνθημα «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή