Θεοδωρικάκος: Βίντεο με τη στιγμή που κατεβαίνει από το βήμα της Βουλής – «Οι επιπτώσεις μιας ίωσης, μου προκάλεσαν αδιαθεσία»

Αρνητικά τα τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

by Times Newsroom

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, ζητώντας να διακόψει την ομιλία του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά από σύσταση του γιατρού του Κοινοβουλίου, δεν θα επιστρέψει στη Βουλή, αν και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς του συστήθηκε ξεκούραση.

Τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που έγιναν, ήταν αρνητικά.

Δείτε τη στιγμή που ο κ. Θεοδωρικάκος διακόπτει την ομιλία του

Θεοδωρικάκος: «Όλα καλά»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του, πριν από λίγο, στο twitter, σχετικά με την αδιαθεσία που ένιωσε ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακόψει την ομιλία του, σημειώνει ότι οφειλόταν σε μια ίωση.

Ειδικότερα, ο κ.Θεοδωρικάκος σημειώνει: «Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της Βουλής. Όλα καλά. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή