Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

by Times Newsroom
Share this

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Στη διάρκεια των εργαστηρίων οι μικροί φίλοι θα έρθουν σε επαφή με τη μουσική μέσα από ψυχαγωγικές και βιωματικές δραστηριότητες μάθησης. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού-μουσικολόγου Παναγιώτη Παπαδημητρίου, τα παιδιά θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις της θεωρίας της μουσικής ενώ στη συνέχεια, μέσα από πειράματα και δραστηριότητες με τους ήχους, θα εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη. Τέλος, οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να συνδέσουν τη μουσική με άλλες μορφές τέχνης και με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές ασκήσεις.

Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους:
Α’ κύκλος: 27/7-31/7, για παιδιά ηλικίας 7-9 ετών, (ώρες 10:30-13:30).
Β’ κύκλος: 3/8 -7/8, για παιδιά ηλικίας 10-12 ετών, (ώρες 10:30-13:30).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν κηδεμόνα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάνΑπαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα
Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή