Θεσσαλονίκη: Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας έκανε ποδηλατάδα μέχρι τον Λευκό Πύργο

Επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της πόλης

by Times Newsroom

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας επισκέφθηκε την Ελλάδα και πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ έκανε και ποδήλατο μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 11:00 σήμερα το πρωί, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέρασαν από τον Άγιο Δημήτριο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Μπέι Χαμάμ και κατέληξαν στην πλατεία Αριστοτέλους όπου τους περίμενε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας μαζί με τον δήμαρχο ανέβηκαν στα ποδήλατα και απόλαυσαν μια μεσημεριανή βόλτα έως τον Λευκό Πύργο για να φωτογραφηθούν στο πιο δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης.

Αμέσως μετά, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας πήγε στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εκδήλωση «Entrepreneurial University project».

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ποδηλατάδα στη Θεσσαλονίκη:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com