Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος

Βρίσκεται σε απομόνωση

by Times Newsroom

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του την Πέμπτη (10/2). Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσβάλλεται από τον ιό.

«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση» επισημαίνει το γραφείο του τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας ακύρωσε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ο 73χρονος Κάρολος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα. Τότε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στην Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Χθες, Τετάρτη, παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή