Τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου στις 7.00 η αφιερωματική εκδήλωση για τον Γεώργιο Αναστασόπουλο

by Times Newsroom 1

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και του Μορφωτικού Ιδρύματος οργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην προσωπικότητα του αείμνηστου Προέδρου της Ενώσεως, Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Προέδρου της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO Γεώργιου Αναστασόπουλου, τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης της ΕΣΗΕΑ «Δημήτρης Πουρνάρας» , στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ (2ος Οροφος, Ακαδημίας 20).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν:

  • Στέλιος Πέτσας, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
  • Younes Mjahed, Πρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων
  • Μαρία Θ. Αντωνιάδου, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ και Μορφωτικού Ιδρύματος Ομιλητές:
  • Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
  • Μιλτιάδης Ι. Βαρβιτσιώτης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
  • Δημήτρης Καιρίδης, Βουλευτής- Καθηγητής Πανεπιστημίου
  • Πάνος Σόμπολος, Δημοσιογράφος, Πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ

Ο δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ Βασίλης Γρ. Νικολόπουλος με μια σύντομη παρέμβαση θα αναφερθεί στον δεινό νεαρό ρεπόρτερ Γ. Αναστασόπουλο της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», της Ελένης Βλάχου.

Η προσωπογραφία του Γ. Αναστασόπουλου που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση φιλοτεχνήθηκε από τον ζωγράφο Δημήτρη Ανδρεαδάκη, Καθηγητή στο Πολυτεχνείο της Κρήτης.

Σε ένδειξη σεβασμού στον Γεώργιο Αναστασόπουλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δώσει το όνομά του στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ορόφου του κτηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή