Τίνα Τάρνερ: «Κλείνω τα μάτια και σε σκέφτομαι» – Συγκινεί η τραγουδίστρια για τον θάνατο του γιου της

Συγκινεί η Τίνα Τάρνερ με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του γιου της Ρόνι.

by Times Newsroom

Ο Ρόνι Τάρνερ, 62 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, γείτονας τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και ανέφερε ότι ο Ρόνι ήταν έξω από το σπίτι του και δυσκολευόταν να αναπνεύσει ενώ λίγα λεπτά αργότερα, δεν ανέπνεε καθόλου.

Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο – όπου περαστικοί επιχειρούσαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση – αλλά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του, ωστόσο στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ρόνι γεννήθηκε το 1960 και πατέρας του ήταν ο Ike. Το ζευγάρι χώρισε το 1976, αφού η Τίνα Τέρνερ κατηγόρησε τον Ike ότι την ξυλοκόπησε. Εκείνος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007.

Ο Ρόνι πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία “What’s Love Got To Do With It”, το 1993, η οποία αφηγούνταν την ιστορία της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος γιος της Τίνα Τάρνερ, ο Κρεγκ, αυτοκτόνησε με όπλο μέσα στο σπίτι του, τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 59 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή