«Της θάλασσας οι ιστορίες» Αφηγηματική βραδιά για ενήλικες στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) πραγματοποιεί, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου (ώρα 20:00), βραδιά αφήγησης με μουσική και τραγούδι, για ενήλικο κοινό, με τίτλο «Της θάλασσας οι ιστορίες», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Ποια είναι της θάλασσας η θυγατέρα; Πόσο κρατάνε τα ταξίδια με τα καΐκια και ποιο είναι το αντίτιμο για λίγο φαγητό στο ταξίδι; Παραμύθια από τη λαϊκή παράδοση θα μας κάνουν συντροφιά, στα οποία η θάλασσα πότε αχνοφαίνεται στο φόντο, πότε γεννά μάγισσες που κλέβουν καρδιές, αλλά σιωπούν μέχρι να ακούσουν αυτό που θέλουν. Όλα αυτά αλλά και παραμύθια από την Τήνο και τη Μικρά Ασία υφαίνουν της θάλασσας τις ιστορίες, μαζί με επιλεγμένα ποιήματα αλλά και ευτράπελα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Επιθυμητή η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01
Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή