Το αινιγματικό ουράνιο σώμα και η θεωρία ότι είναι κατασκοπευτικό εξωγήινο σκάφος

by Times Newsroom 1

Οι Γήινοι δεν είναι ίσως τα μόνα όντα που μαζεύουν πληροφορίες για τη ζωή σε άλλους πλανήτες.

Αυτό ισχυρίζεται ξανά ο αστρονόμος του Χάρβαρντ, Avi Loeb, επιστρέφοντας και επιμένοντας στη θεωρία του για τον αστεροειδή Oumuamua.

Το αινιγματικό ουράνιο σώμα και η θεωρία ότι είναι κατασκοπευτικό εξωγήινο σκάφος

Ο Loeb δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις, κάθε άλλο. Πλέον όμως δένει τη θεωρία του με τις αναφορές του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και του Πενταγώνου περί ανεξήγητων ουράνιων φαινομένων, μια έρευνα που παρέχει ενδείξεις κατά τη συλλογιστική του ότι οι εξωγήινοι κατασκοπεύουν τη Γη.

Υπάρχουν «φρέσκιες επιστημονικές ενδείξεις ότι δεν είμαστε το μόνο έλλογο είδος στο Σύμπαν», επιμένει ο Loeb σε νέο άρθρο του στο περιοδικό «Scientific American».

O αστρονόμος προβαίνει συχνά σε τέτοιες δηλώσεις. Κάποτε έλεγε πως εξωγήινος πολιτισμός έχει φυτέψει αισθητήρες στη Γη. Πλέον έχει τον μυστηριώδη αστεροειδή Oumuamua, το πρώτο διαγαλαξιακό αντικείμενο του ηλιακού μας συστήματος (ανακαλύφθηκε το 2017), για να κάνει τις εικασίες του, λέγοντας πως είναι στην πραγματικότητα αναγνωριστικό σκάφος που ήρθε για να αναλύσει τα δεδομένα των αισθητήρων.

Ο Avi Loeb λέει πως ακόμα και η NASA ερευνά πλέον τα ανεξήγητα ουράνια φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή