Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε «αρχηγείο της CIA»

Ζέρβας: Το Bricklayer θα συμβάλει στην προβολή της πόλης

by Times Newsroom

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη, με το δημαρχείο να εντάσσεται σ’ αυτά, μέσω της μετατροπής του σε «αρχηγείο της CIA». Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέφρασε την ικανοποίησή του με το γεγονός ότι η πόλη θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο.

«Το Δημαρχείο σήμερα και αύριο θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Θα μετατραπεί σε αρχηγείο μιας μυστικής οργάνωσης. Χαιρόμαστε πολύ για αυτό, χαιρόμαστε που ο χώρος αυτός αποκτά και αυτήν την χρήση αλλά κυρίως ότι θα προβάλλει την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε λίγους μήνες όταν θα προβληθεί η ταινία αυτή, το Bricklayer, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα προβληθεί σε έναν χώρο στον οποίο γυρίστηκε μια ταινία περιπέτειας, μια ταινία δράσης και θα περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να την παρακολουθήσω και να έχει η πόλη μας αυτήν την προβολή που όλοι θέλουμε να έχει. Καλή επιτυχία!», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com