Το δραματικό σκίτσο του Αρκά για την τραγωδία στα Τέμπη: Το τρένο «Χάρος» και ο δακρυσμένος Μάρτιος

Ο Αρκάς δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος και να μην πάρει θέση με τον δικό του τρόπο από την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που συγκλόνισε όλο τον κόσμο και βύθισε την χώρα σε τριήμερο εθνικό πένθος.

by Times Newsroom

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες στα κρίσιμα λεπτά πριν από τη στιγμή της σύγκρουσης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνώνται μια σειρά από σοβαρά αδικήματα κακουργηματικoύ χαρακτήρα όπως είναι η διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από την οποία προκλήθηκε θάνατος.

Οι εμπλεκόμενοι στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που επισύρουν ποινές από πρόσκαιρη κάθειρξη δέκα ετών μέχρι και ισόβια.

Επίσης, ερευνάται εάν και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας προκύπτει ενδεχόμενος δόλος, γεγονός που αν που θεμελιωθεί μπορεί να αναβαθμίσει την αξιόποινη πράξη και να την καταστήσει κακούργημα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com