Το γράψε-σβήσε του Καρανίκα για τα καλά του λόγια για τον Γεωργιάδη

Σε... περιπέτειες μπήκε ο  Νίκος Καρανίκας για την επιλογή του να αναγνωρίσει δημόσια, με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την παρρησία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει συγγνώμη.

by Times Newsroom

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε «αιρετική», ο κ. Καρανίκας υποστήριξε πως «o κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός και μέλος της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή αποδέχεται δημόσια τα λάθη και παίρνει θέση», προσθέτοντας ότι «αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι ευκαιρία για μπούλινγκ ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος».

Δείτε την ανάρτησή του:

Στις επόμενες ώρες, ωστόσο, ο κ. Καρανίκας απέσυρε την εν λόγω ανάρτησή του εν μέσω επιθέσεων που δέχτηκε, σχολιάζοντας πως «μια αιρετική στάση οδήγησε σε αδιέξοδο την κουβέντα. Είναι προφανές ότι αυτό με αναγκάζει να το αποσύρω. Συγνώμη για την αναστάτωση».

Με νέα ανάρτησή του σήμερα, ο κ. Καρανίκας επανήλθε με αφορμή τη συγγνώμη του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας πως «η αποδοχή του λάθους στην πολιτική δεν είναι πρόζα, αντιθέτως είναι το επόμενο βήμα για ένα θέμα που λοιδορήθηκε και η αποκατάσταση της πραγματικότητας είναι προς όφελος μας». «Προσωπικά έμαθα να μην αδικώ τους ανθρώπους και θέλω να το τηρώ γιατί δεν με φοβίζει η αλήθεια. Δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν όταν μιλάω καλά για κάποιο άτομο ακόμα και άμα είναι αντίπαλος», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή