Το Ισλάμ, η Μέρκελ, τα αόρατα υποβρύχια και η χώρα του Μητσοτάκη…

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
Share this
  • Γράφει ο Αντώνης Σιμιτζής

Νομίζω ότι -αν δεν υπάρχει- πρέπει να ψηφιστεί ένας νόμος που να «Απαγορεύει την διακωμώδηση μιας ξένης Θρησκείας!»

Όπως υπάρχει και για τη δική μας, και αν θυμάμαι καλά, και για τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας μας, κ.λπ..

Δηλαδή, το να μαθαίνουμε κάθε τόσο, ότι το τάδε – γαλλικό- έντυπο, κοροϊδεύει την πίστη στον Μωάμεθ και το Ισλάμ ολόκληρων λαών, δεν είναι ούτε έξυπνο, (αλλά εξυπνακίστικο!), και προπαντός ενώ ξεχνάμε τα «δικά μας», γελοία κατορθώματα κατά τον Μεσαίωνα, όπως και την βαρβαρότητά του, και το μίσος που εξέπεμπε μερικών εναντίον άλλων!! Ήταν αυτή θρησκεία τού «Αγαπάτε αλλήλους» ή του «Μισείτε αλλήλους»;

Κοροϊδεύοντας μια ξένη θρησκεία, δηλ. όχι την άποψη ενός ή έστω μερικών ατόμων, αλλά δισεκατομμυρίων πιστών – και μάλιστα κατ’ επανάληψιν- δεν είναι παρά μια γιγάντια ελαφρότητα!

Τόσο πολύ μάς έχει κουράσει η τρεμάμενη ειρήνη μας, που γυρεύουμε κάποιον καινούργιον Ιερόν Πόλεμο;!

Κι εγώ σας λέω, πως όλη αυτή η ιστορία με τους Γάλλους, δεν είναι παρά μια επιπολαιότητα και σαχλαμάρα!!!

Ας περιμένουμε κι απ’ αυτούς άλλα 600 χρόνια, όπως χρειαστήκαμε κι εμείς για να γίνουμε πιο ήρεμοι, και να ανθρωπέψουμε αντάμα….

Η κυρία Μέρκελ και τα αόρατα υποβρύχια…

Λοιπόν έχει δίκιο! Η παράδοσή τους είναι για το 2022, όχι για τώρα!

Είναι δυνατόν να τα ακυρώνει δύο χρόνια πριν;! (Δεν είναι και πασατέμπος!)

Μέχρι το ‘22’, έχουμε καιρό, και λύση να δοθεί (και αλίμονο αν ακόμη δύο χρόνια έχουμε αυτόν τον καθημερινό βραχνά!), και οι ΗΠΑ θα αλλάξουν, όπως και ο κ. Σόλντενμπερκ (!), όπως ακόμη και εμείς να εξοπλισούμε ακόμη περισσότερο….

Το δίδαγμα για τους Πολιτικούς μας, «καλή είναι και η μάσα, αλλά χωρίς χώρα ελεύθερη, δεν θα δικαιολογηθείτε ποτέ και πουθενά, όσο και αν κλαψουρίζετε ή χτυπιέστε!»

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Ακόμη δεν έγινες γερο-Καραμανλής για να λες «Ο λαός ΜΟΥ», «Η χώρα ΜΟΥ», «Η κυβέρνησή ΜΟΥ»!…

Το ΜΟΥ, το χρησιμοποιούμε για το σπίτι ΜΟΥ, το χωριό ΜΟΥ, τα παιδιά ΜΟΥ, την περιουσία ΜΟΥ!…

ΜΑΣ προσβάλεις! Διότι ούτε ΣΟΥ πουληθήκαμε, ούτε ΜΑΣ αγόρασες ποτέ… Έτσι δεν είναι; Με πιο δικαίωμα δηλαδή! Απλώς σε ψηφίσαμε!

Εκτός και κόλλησες ‘Ερντογαν-ίτιδα’! Αλλά και γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς ακόμη! Δεν έχεις καν χρονίσει!

Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά δεν μειώνεις μόνον εμάς, αλλά και τον Υψηλό Εαυτόν ΣΟΥ!

Μετά τιμής,

ένας πολίτης τής χώρας ΜΑΣ, τής δικής ΜΑΣ χώρα.

Share this
The following two tabs change content below.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
Ο Αντώνης Σιμιτζής γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Έκανε ανώτατες σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 1962 με τη νουβέλα Ο Γέρος. Από τότε έχει εκδώσει πολλά πεζά, διηγήματα, μυθιστορήματα και δοκίμια. Έχει γράψει επίσης θεατρικά έργα, που έχουν ανέβει στις αθηναϊκές σκηνές, όπως και της επαρχίας, καθώς και περισσότερα από εκατό επεισόδια τηλεοπτικών σίριαλ και τηλεταινίες, σε διασκευές ή πρωτότυπα. Τα πεζά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και έχει τιμηθεί για τα θεατρικά του έργα δύο φορές με Α′ και Β′ βραβείο. Έχει πάρει επίσης και το βραβείο «Τρανούλη» για το μυθιστόρημά του Αν Αγαπάς. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και υπήρξε μέλος στα Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας και της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή