Το ΚΙΝΑΛ χαιρετίζει το Athens Pride: Άλλαξε το λογότυπό του στα social media

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσοφοβία και ομοφοβία»

by Times Newsroom 1

Κάλεσμα συμμετοχής στο φετινό Athens Pride απηύθυνε το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο μάλιστα, τροποποίησε στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας το σήμα του στα social media.

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσοφοβία και ομοφοβία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χαιρετίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021 με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμωνος το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00’. Οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και της Προόδου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

»Η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή . Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει.

»Είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσφοβία και ομοφοβία. Η ανάγκη για διεκδίκηση και αλλαγή θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους, γιατί είναι αυτό που μας ενώνει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή