«Το Κίνημα Αλλαγής, ανάχωμα στον Γολγοθά της Πανεπιστημίου»

by Times Newsroom 1
Share this

Ανακοίνωση του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής

Σε ριζική τροποποίηση των σχεδίων του “μεγάλου περιπάτου” οδήγησε την Κυβέρνηση και το Δήμο Αθηναίων η ανυποχώρητη φωνή της λογικής και η ασφυκτική πολιτική πίεση που ασκείται όλο αυτό το χρονικό διάστημα από το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παραχώρηση μίας επιπλέον λωρίδας για τα οχήματα στην οδό Πανεπιστημίου και η έγκριση στο εξής των σχετικών δαπανών από το Δημοτικό Συμβούλιο για την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο που υπολείπεται πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το έργο.

Πάρ’ όλα αυτά, το Κίνημα Αλλαγής επιφυλάσσεται περαιτέρω για την τελική στάση του που θα εξαρτηθεί τόσο από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Πανεπιστημίου όσο και από τις θέσεις της Κυβέρνησης σε άλλα βασικά σημεία που προβληματίζουν.

Δεν ξεχνάμε την ελεύθερη δίοδο στην Ηρώδου Αττικού, την ενοποίηση του Πολυτεχνείου με το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη γραμμή 4 του μετρό, την Ιερά οδό, τον Ιλισό, την προστασία από ηχορύπανση και ανεξέλεγκτα τραπεζοκαθίσματα, τη διευκόλυνση κατοίκων και ΑΜΕΑ.

Δεν ξεχνάμε την Πλάκα, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, τον Άγιο Παύλο. την πλατεία Κουμουνδούρου, το Βοτανικό, την Ακαδημία Πλάτωνος, τον Κολωνό, την Κυψέλη, τα Πατήσια, την πλατεία Αμερικής, την Αχαρνών…

Δεν ξεχνάμε τις υποβαθμισμένες γειτονιές.

Δεν ξεχνάμε την Αθήνα…

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή