Το ΚΚΕ αποχαιρετά τον Ανέστη Βλάχο

by Times Newsroom 1

Toν «σκληρό κακό» του ελληνικού κινηματογράφου αποχαιρετά το ΚΚΕ τονίζοντας ότι ο Ανέστης Βλάχος για την προσφορά του στον κινηματογράφο τιμήθηκε με διεθνή βραβεία

Το ΚΚΕ αποχαιρετά τον «σκληρό κακό» του ελληνικού κινηματογράφου εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Ανέστη Βλάχου.

«Το ΚΚΕ αποχαιρετά τον ηθοποιό Ανέστη Βλάχο που «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών. Παιδί φτωχής οικογένειας από την Προσοτσάνη Δράμας, ο Ανέστης Βλάχος ανέδειξε το ταλέντο του στην ταινία «Ο Φόβος» το 1966, με την οποία καθιερώθηκε. Στη συνέχεια, σε μεγάλο βαθμό, ταυτίστηκε στην πολύχρονη καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο με τον ρόλο του «σκληρού κακού».

»Εμφανίστηκε επίσης στο θέατρο και στην τηλεόραση, ενώ για την προσφορά του στον κινηματογράφο τιμήθηκε με διεθνή βραβεία», αναφέρει το KKE για την απώλεια του Ανέστη Βλάχου και προσθέτει:

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Ανέστη Βλάχου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή