Το ΚΠΙΣΝ συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών

by Times Newsroom

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών (Hellenic Customer Service Week) (04 – 09/10), με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της εξυπηρέτησης, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη- ή στην περίπτωση του ΚΠΙΣΝ, του επισκέπτη!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η ομάδα Visitors Experience του ΚΠΙΣΝ διοργάνωσε πλήθος δράσεων, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση της με τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και την ίδια την ομάδα του ΚΠΙΣΝ.

Από την Δευτέρα έως την Κυριακή, οι Υποδοχές -μέρη στα οποία η ομάδα του Visitors Experience έχει καλωσορίσει εκατομμύρια επισκέπτες από τη στιγμή που το ΚΠΙΣΝ άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, από το 2016 έως και σήμερα- γέμισαν με τα δικά σας χειρόγραφα μηνύματα και τις αγαπημένες σας στιγμές στο ΚΠΙΣΝ, δημιουργώντας δύο «τοίχους αναμνήσεων». Θεματικά σεμινάρια, workshops, training sessions και μία σειρά posters από τους interns του ΚΠΙΣΝ που αποτυπώνουν τι σημαίνει εξυπηρέτηση, συμπλήρωσαν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που επιμελήθηκε η ομάδα του Visitors Experience για το προσωπικό του ΚΠΙΣΝ, το οποίο είχε την ευκαιρία να γίνει μέρος της ομάδας του για μία ημέρα.

Η Χριστίνα Βασιλικού, Visitors Experience Director του ΚΠΙΣΝ, δήλωσε σχετικά:

«Φέτος η ομάδα του ΚΠΙΣΝ γιόρτασε για πρώτη φορά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με δημιουργικές δράσεις που αναδεικνύουν τη ζωτική σημασία της εξυπηρέτησης, για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες μας. Με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, οι επισκέπτες μάς χάρισαν τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους από το ΚΠΙΣΝ και εμείς, όπως πάντα, τους το ανταποδώσαμε με τα πιο φωτεινά μας χαμόγελα, ακόμα και πίσω από τη μάσκα».

Στην Ελλάδα, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και γιορτάζεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Φέτος, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 95 συμμετοχές εταιρειών και οργανισμών από όλους τους κλάδους, αναδεικνύοντας την αξία της υψηλής εξυπηρέτησης. Παράλληλα, ο διεθνής θεσμός γιορτάζεται ταυτόχρονα σε πάνω από 60 χώρες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή