Το μεγάλο σενάριο!!

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
Share this
  • Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ

Το τέλειο, η πραγματικότητα, όχι αυτά που κυκλοφορούν γεμάτα ελλείψεις!

Η Κίνα ξεκίνησε τη σατανική ιστορία!

Για να βουλιάξει τον Δυτικό Κόσμο, και να έρθει κατόπιν να τον αλώσει με τα λεφτά της και με τα άλλα εκατομμύριά της, τον πληθυσμό της!

Πολύ απλό, μα ιδιοφυές! (Ελπίζω να μην αρχίσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος)!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ:

Πρώτον, μόλυνε τον εαυτόν της! Δικαίωμά της και δε μας πέφτει λόγος!

Δεύτερον, μετά, με κάποια (συγκριτικά) λίγα θύματα δικά της και σχετικό μικρό κόστος, που όσο αργούσαν να επουλωθούν αυτά τόσο το «καλύτερο», γιατί ο ιός στο μεταξύ θα διεδίδετο στη Δύση, και θα εξαπλωνότανε παντού!!!

Αυτή θα γιάτρευε τον δικόν της, ενώ εμείς όλοι θα καταστρεφόμαστε οικονομικά, όπως πια είναι γνωστό!

ΚΑΙ θα έρθει το 2021 ή και ‘22 (τόσο το καλύτερο!) και θα αγοράσει τα πάντα! Όσα σπίτια θέλει, όσους χώρους θέλει, όσες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, βιομηχανίες και ό,τι άλλο την ενδιαφέρει!!! Αυτό δε θα γένει αφού η Δύση θα είναι μείον, και θα τρέχει και δε θα φτάνει;!

Από δω και πέρα, μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άλλο θέλετε!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΝΑΡΙΟ!

Share this
The following two tabs change content below.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
Ο Αντώνης Σιμιτζής γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Έκανε ανώτατες σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 1962 με τη νουβέλα Ο Γέρος. Από τότε έχει εκδώσει πολλά πεζά, διηγήματα, μυθιστορήματα και δοκίμια. Έχει γράψει επίσης θεατρικά έργα, που έχουν ανέβει στις αθηναϊκές σκηνές, όπως και της επαρχίας, καθώς και περισσότερα από εκατό επεισόδια τηλεοπτικών σίριαλ και τηλεταινίες, σε διασκευές ή πρωτότυπα. Τα πεζά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και έχει τιμηθεί για τα θεατρικά του έργα δύο φορές με Α′ και Β′ βραβείο. Έχει πάρει επίσης και το βραβείο «Τρανούλη» για το μυθιστόρημά του Αν Αγαπάς. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και υπήρξε μέλος στα Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας και της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή