Το μήνυμα της ΔΟΕ για την αναβολή των Αγώνων

by Times Newsroom 1

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ιδανικές λύσεις, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τους καλύτερους δυνατούς Αγώνες για όλους και πρώτα απ΄ όλα για εσάς, τους αθλητές».

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την αναβολή της διοργάνωσης των Ολυμπιακών του Τόκιο, με ένα βίντεο μήνυμα που δημοσιεύθηκε στον δαδικτυακό τόπο της ΔΟΕ, λίγες ώρες μετά την απόφαση να αναβληθεί για ένα χρόνο η διοργάνωση.

Οι Αγώνες θα είναι «μια γιορτή της ανθρωπότητας», αφού προηγουμένως ο κόσμος θα έχει κατορθώσει να νικήσει την πανδημία, επισημαίνει ο Μπαχ.

«Μας περιμένει ένας εξαιρετικά απαιτητικός στόχος, να αναπρογραμματίσουμε τα πάντα το 2021», υπογραμμίζει ο πρώτος αξιωματούχος του παγκόσμιου αθλητισμού.

«Οι Αγώνες είναι το πιο πολύπλοκο γεγονός σε αυτόν τον πλανήτη και ως εκ τούτου ζητώ από εσάς, τους αθλητές, να μας δώσετε λίγο χρόνο για να λύσουμε μαζί αυτό το τεράστιο παζλ».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή