Το νέο προεκλογικό σποτ της Κατερίνας Παπακώστα: «Ο Κυριάκος με χώρισε με ένα sms»

by Times Newsroom 1
Στο νέο της προεκλογικό σποτ η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώνει για την σχέση που είχε με τον «καληνυχτάκια», αμετροεπή Κυριάκο και πως την χώρισε με ένα μήνυμα που έστειλε σε κινητό φίλης της

Η Κατερίνα Παπακώστα σε ένα προεκλογικό σποτ – γράμμα στους ψηφοφόρους ενημερώνει για τη σχέση που είχε με τον Κυριάκο και κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η σχέση όπως τονίζει η ίδια ξεκίνησε ιδανικά: «Τα βρίσκαμε σχεδόν στα πάντα. Είχαμε ίδιες παρέες, ίδια ενδιαφέροντα και για ένα φεγγάρι δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά στο τέλος ήταν όλα καλά…»

Στη συνέχεια όμως η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε κάτι για το οποίο την είχαν προειδοποιήσει οι φίλες της: «Οι φίλες μου με προειδοποιήσαν σε κάθε ευκαιρία πως ο Κυριάκος είναι αμετροεπής και ότι, μόλις του κάνουν τα γλυκά μάτια, θα με προδώσει Εγώ επέμενα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Νααααα, Καιτούλα!!! Δεν ήξερες δεν ρώταγες?!?!?” Το μόνο που κατάφερα ήταν να αποξενωθώ από τους φίλους μου. Εξαιτίας του Κυριάκου. Πόσο αχάριστος, Θεέ μου»

Τέλος, η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώνει και για το πως τελείωσε η σχέση της με τον Κυριάκο: «Με ένα sms!! Ναι παιδιά!! Με ένα sms και όχι σε εμένα, σε μία φίλη μου!!Το sms έλεγε χαρακτηριστικά: Περάσαμε πολύ ωραία μαζί, αλλά, δυστυχώς, δεν μου κάνεις. Ήρθε η ώρα να σε θέσω εκτός της ζωής μου».

Το γράμμα του βίντεο κλείνει με τον εξής τρόπο: «Και κάπως έτσι, ο φίλος σας ο Κυριάκος έγινε ένας ακόμη καληνυχτάκιας!!»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή