Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο think tank της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης

by Times Newsroom

Με στόχο την περαιτέρω διεθνοποίηση, ενίσχυση και εδραίωση ενός θεσμοθετημένου χώρου σκέψης με σημείο αναφοράς την ερμηνεία των εξελίξεων σε γεωπολιτικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, υπεγράφη σήμερα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και του GLOBSEC, μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενής σκέψης της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Στην επικύρωση της νέας αυτής συνεργασίας παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Δημοκρατία Σλοβακίας, Ingrid Brocková, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία & Εξωστρέφεια, Ελληνική Δημοκρατία, Κώστας Φραγκογιάννης, ο Πρόεδρος του GLOBSEC, Róbert Vass, ο Αντιπρόεδρος του GLOBSEC, Milan Solár καθώς ο Πρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, Συμεών Τσομώκος και ο Γιάννης Θωμάτος, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Με την υπογραφή της νέας αυτής συμφωνίας, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών – πέρα από τις συνεργασίες με Αμερική, Ρωσία και Βρυξέλλες, με δεξαμενές σκέψεις και διεθνείς οργανισμούς αποκτά ακόμη έναν σύμμαχο για την ενίσχυση των στόχων και των δράσεων του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων με τις οποίες έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη η Ευρώπη και η χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή