Το τερμάτισε η Κασιμάτη: Τα σκυλιά της ΕΜΑΚ τρόμαξαν όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός

Σάλος από τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, η οποία δεν δίστασε στην κριτική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμπλέξει ακόμα και τα σκυλιά της ΕΜΑΚ γα τα οποία, όπως είπε, τρόμαξαν όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα στη συζήτηση στην οποία συμμετείχε το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και όταν η συζήτηση ήρθε στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλία, όπου ανέβηκε σε τρακτέρ, η κυρία Κασιμάτη είπε «έχουμε και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την… επιχειρηματολογία της υπερασπιζόμενη τις ακραίες διατυπώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη.

Όπως είπε η κυρία Κασιμάτη «έχουμε ακούσει τον κύριο Μητσοτάκη το πώς αντιλαμβάνεται τις ανισότητες, ότι φυσικές, και όλα αυτά ανάγονται σε θεωρίες. Δεν θεωρώ ότι ο κ. Αρβανίτης με τον τρόπο που εκφράστηκε ήθελε να πει κάτι περισσότερο από αυτό που σας λέω τώρα εγώ. Δεν θεωρώ ότι είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης να αποκόπτεις σημεία ενός λόγου και μιας λογικής. Είναι τέτοια η χυδαιότητα με την οποία έχουν εκφραστεί στελέχη της ΝΔ ορισμένα προερχόμενα και από τον ΛΑΟΣ κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζοντας και τον βίο του Κώστα Αρβανίτη δεν θα έμπαινα σε αυτή τη συζήτηση γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι άλλο το πεδίο της συζήτησης και όχι αποκομμένες εκφράσεις».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com