Το timesnews.gr σας εύχεται καλή χρονιά!

Προσβλέπουμε στη νίκη του ορθολογισμού και σε καλύτερες μέρες για την Ελλάδα

by Times Newsroom

Ένας χρόνος απακαθηλώθηκε με όλα τα στραβά του και τ’ ανάποδα. Χάθηκαν χιλιάδες συνάνθρωποί μας κι ακόμη ζούμε υπό το κράτος μιας πανδημίας για την οποία δεν ξέρουμε πού θα μας βγάλει. Για τους περισσότερους νίκησε ο ορθολογισμός αλλά για μια μερίδα συνανθρώπων μας ο ορθολογισμός ναυάγησε, αφού κόντρα στην κοινή πεποίθηση ότι με τα εμβόλια μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε το κακό που βρήκε την κοινωνία μας επιμένουν σε μια στάση αντικοινωνική.

Η περίοδος της πανδημίας, δυστυχώς, επιμηκύνεται. Πρέπει συνεπώς να εμπιστευθούμε την επιστημονική κοινότητα που υπεύθυνα παλεύει να μας οδηγήσει με ασφάλεια στην έξοδο από το τούνελ του φόβου. Για ν’ αντιμετωπίσουμε τον καταραμένο covid-19 ένας τρόπος υπάρχει: ο εμβολιασμός!!!

Πιστεύουμε ότι ως timesnews.gr κρατήσαμε μια υπεύθυνη στάση με τις αναρτήσεις μας πάνω στο θέμα αυτό. Επιπλέον με τις αναρτήσεις μας σε θέματα για τον πολιτισμό, την ιστορία, την υγεία, τις προσωπικές σχέσεις, το περιβάλλον, την εσωτερική και εξωτερική πολιτική κ.λπ. πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στο μέτρο του δυνατού στις απαιτήσεις των αναγνωστών μας. Χωρίς κραυγές, υπερβολές, φανατισμούς και κάθε λογής προκλήσεις.

Θα προσπαθήσουμε περισσότερο.

Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!!

timesnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή