Το βιβλίο γιορτάζει: «23η Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου»

Μήνυμα από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας

by Times Newsroom

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας ο μεγαλύτερος φορέας πολιτισμού στην Βόρεια Ελλάδα επί σαράντα ένα χρόνια πραγματοποιεί σημαντικό έργο για την πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας.

Φέτος στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Εορτασμού για την Ημέρα του Βιβλίου και των Δικαιωμάτων που είναι η 23η Απριλίου, στέλνουμε το μήνυμα προς όλους ότι, το βιβλίο είναι η συντροφιά του κάθε ανθρώπου, γιατί διαχέει το φως και τη ζωντάνια στις ψυχές μας, πλημυρίζοντας την καθημερινότητά μας.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης δήλωσε: «Συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι, γραφίστες, τυπογράφοι, εκδότες και βιβλιοπώλες, συμβάλλουμε τα μέγιστα  στην προώθηση της βιβλιοφιλίας, της φιλαναγνωσίας, και τη διάδοση του βιβλίου και του πολιτισμού, αντέχοντας χρόνια τώρα και με δύσκολες συγκυρίες  και αντιξοότητες. Είμαστε υπερήφανοι  που το ελληνικό βιβλίο ανοίγει τα φτερά του όλο και περισσότερο και ταξιδεύει σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com