Τότε, η… “ειρηνευτική” σφαγή της Κύπρου! Τώρα, οι απειλές στο Αιγαίο και οι… “ειρηνευτικοί” βομβαρδισμοί της Β. Συρίας!

ΚΥΠΡΟΣ, 48 χρόνια παράνομης τουρκικής κατοχής!

by Times Newsroom

Επιμένει να ζητά τα αμερικανικά F16, αλλά και τονίζει πως δεν δεσμεύεται(!) ότι… δεν θα παραβιάσει ξανά, τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Εξοργίζεται, αλλά και πολύ φοβάται, όταν οι Κούρδοι, (ο πανάρχαιος λαός, που αναφέρει και ο Ξενοφών στην “Κύρου Ανάβαση”) και σήμερα είναι 15,2 εκατομμύρια(!) το 20% της Τουρκίας, κατά καιρούς εξεγείρονται να αποκτήσουν στοιχειώδεις ελευθερίες.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Και… “περιστέρι της Ειρήνης”(!) ο παρανοϊκός ταραξίας της Μεσογείου, που, με σημερινές δηλώσεις του, βάφτισε… “ειρηνευτική επιχείριση” τη σφαγή της Κύπρου!

Με απύθμενο θράσος, “ειρηνευτική” και “φιλική” θεωρεί και την παρανοϊκή παραχάραξη στους χάρτες (Λιβύη, Αιγαίο, Μεσόγειο) με απειλές, παραβιάσεις συνόρων κλπ, ενώ επιμένει να ζητά τα αμερικανικά F16, αλλά και τονίζει πως δεν δεσμεύεται(!) ότι… δεν θα παραβιάσει ξανά, τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, αφού ο κ. Μπάϊντεν, όπως λέει, δεν έθεσε τέτοιον όρο!

Τον… “τρελαίνουν” ακόμη περισσότερο, όμως, όσοι μιλάνε στην Ευρώπη, για ανθρώπινα δικαιώματα, φυλακίσεις εκατοντάδων χιλιάδων αντιφρονούντων! Αλλά και για τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ελλήνων Ποντίων!

Δεν αναγνωρίζει στοιχειώδη δικαιώματα στους Κούρδους, που τους έχει βαφτίσει “τρομοκράτες”!

Και φυσικά εξοργίζεται, αλλά και πολύ φοβάται, όταν οι Κούρδοι, (ο πανάρχαιος λαός, που αναφέρει και ο Ξενοφών στην “Κύρου Ανάβαση”) και σήμερα είναι 15,2 εκατομμύρια(!) το 20% της Τουρκίας, κατά καιρούς εξεγείρονται να αποκτήσουν στοιχειώδεις ελευθερίες, αλλά και τη δική τους ανεξαρτησία!

Φυσικά υπάρχουν και περίπου 30 εκατομμύρια Κούρδοι που ζουν εκτός Τουρκίας, σε διάφορες χώρες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει εισβάλει στη βόρεια Συρία, όπου ζουν πάνω από δύο εκατομμύρια Κούρδοι, όπου βομβαρδίζει… “ειρηνευτικά” τα χωριά τους!

Το πιθανότερο είναι, με τη δική του αποκλειστικά συμπεριφορά, την πολιτική του παραλόγου, να έρθει γρηγορότερα η μέρα, που, και εκείνοι… θα ζήσουν το δικό τους 21!

Και δεν υπάρχει αμφιβολία, όπως ήδη το κάνει και τώρα, ότι θα τους αντιμετωπίζει, αν το καταφέρει, με νέα…“ειρηνευτική” σφαγή!

________________

Υ.Γ. 1.: ΚΥΠΡΟΣ, 48 χρόνια παράνομης τουρκικής κατοχής! (Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, σε κάθε ευκαιρία, ειδικά σε δηλώσεις του στο εξωτερικό, δεν παρέλειπε να τονίζει με έμφαση: “Nα φύγουν από την Κύπρο, τα στρατεύματα κατοχής!)

Υ.Γ. 2. : Στους δημοκρατικούς πολίτες της Τουρκίας, που επιζητούν, μια καλύτερη ζωή, ειρήνη και συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, ευχόμαστε να απαλλαγούν, όσο γίνεται σύντομα, χωρίς νέες τραγωδίες, από τον τύραννό τους και να αποκτήσουν μια πραγματικά δημοκρατική κυβέρνηση, που θα καλυτερέψει τη ζωή τους, θα σέβεται πρωτίστως τους πολίτες της, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις μειονότητες και θα προωθεί την ειρήνη και τη συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή