Τουρκία: Αποσύρθηκε λίγο πριν τις εκλογές ο υποψήφιος Μουχαρέμ Ιντζέ – Οι «πιέσεις» και το ροζ βίντεο

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ηγέτης του «Κόμματος της Πατρίδας», Μουχαρέμ Ιντζέ, παραιτήθηκε από την εκλογική κούρσα μια «ανάσα» πριν τις κάλπες.

by Times Newsroom

Ο Ιντζέ είχε προηγουμένως ακυρώσει τις χθεσινές και σημερινές του προεκλογικές εμφανίσεις, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο υποψήφιος, προερχόμενος από το κόμμα Κιλιτσντάρογλου (CHP), είχε αρνηθεί να στηρίξει την «Εθνική Συμμαχία» των αντιπολιτευόμενων στον Ερντογάν και κατέβαινε μόνος στις εκλογές, με το δικό του «Κόμμα της Πατρίδας», που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκέντρωνε 4,3% . Τις τελευταίες ημέρες, ο Ιντζέ δεχόταν πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών, ενώ δέχθηκε και απειλές μέσω Twitter ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο που τον εμπλέκει σε σεξουαλική υπόθεση. Ο ίδιος έκανε λόγο για συνωμοσία που πηγάζει από τους γκιουλενιστές (FETO).

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε καλέσει χθες τον Ιντζέ να στηρίξει την Εθνική Συμμαχία. «Αν θέλει ας έρθει στο τραπέζι μας, να φέρουμε μαζί την αλλαγή. Να καθαρίσουμε μαζί αυτή τη βρωμιά από την πολιτική» δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com