Τουρκία: Έβγαλε λεφτά, αγόρασε το σχολείο που πήγαινε και το κατεδάφισε

Ο 37χρονος επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να καταπολεμήσει τα ψυχολογικά τραύματα που του είχαν προκαλέσει καθηγητές του

by Times Newsroom

Διαρκές bullying φέρεται να δεχόταν στο σχολείο του ένας άνδρας, ο οποίος, όταν κατάφερε να βγάλει το ποσό που χρειαζόταν για να το αγοράσει για να το κατεδαφίσει, το έκανε πράξη.

Ο 37χρονος φοιτούσε σε σχολείο την Τουρκία και, όπως εξομολογείται, δεν ήταν λίγες οι φορές που τις είχε φάει από καθηγητές του. Έτσι, για να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που του άφησαν οι εκπαιδευτικοί, αποφάσισε να αγοράσει και να γκρεμίσει το σχολείο.

Έχει κερδίσει βραβείο σε ταινία και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε σειρά

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ούτε τούβλο δεν άφησε όρθιο. Το σχολείο έχε ισοπεδωθεί εντελώς και ο ίδιος ποζάρει μπροστά από τα χαλάσματα του κτηρίου.

Ποιος είναι ο Τούρκος που έγινε… «Τούρκος» με το σχολείο που πήγαινε όταν ήταν παιδί

Ο Ερτουγκρούλ είναι 37 χρονών, ενώ έχει κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Πεταλούδας» για τη συμμετοχή του στην ταινία Afili Ask και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021 για τον ρόλο του στο Teskilat.

Η κίνησή του, πάντως, δίχασε τα 3,5 εκατομμύρια των follower του, με αρκετούς να κάνουν λόγο για «αντιτουρκική κίνηση» και τους υπόλοιπους να στέκονται στο πλευρό του καλλιτέχνη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com