Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου απαντά στον Ιμάμογλου για την αρχηγία στο CHP «να κοιτάξει τα του δήμου του»

Ο Ιμάμογλου μετά τις προεδρικές εκλογές έκανε ευρεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, «που δεν κατάφερε τίποτε στις εκλογές εννέα χρόνων», στοχεύοντας τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος που ηττήθηκε στις εκλογές

by Times Newsroom

Ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος- CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απάντησε στο κάλεσμα του προέδρου του μητροπολιτικού δήμου της Μείζονος Κωνσταντινούπλης, Εκρέμ Ιμάμογλου, για «αλλαγή» αρχηγίας στο κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι ο Ιμάμογλου μετά τις προεδρικές εκλογές έκανε ευρεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, «που δεν κατάφερε τίποτε στις εκλογές εννέα χρόνων», στοχεύοντας τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος που ηττήθηκε στις εκλογές.

Ο ηγέτης του CHP, αντιτάχθηκε στην πιθανή υποψηφιότητα του Ιμάμογλου λέγοντας:

«Η πρώτη προτεραιότητα των δημάρχων είναι να υπηρετήσουν την πόλη όπου εξελέγησαν».

Πρόσθεσε: «Ο κόσμος, τον επέλεξε για να τον υπηρετήσει. Αφήνεις, τώρα, αυτό το καθήκον και ασχολείσαι με άλλες δουλειές , δεν είναι δυνατό;», όπως είπε.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή