Τουρκία: Οργή για τον «Έλληνα θεό» στο μετρό Κωνσταντινούπολης

Έξαλλους έκανε μερίδα των Τούρκων πολιτικών  οι διαφημίσεις στο μετρό της Κωνσταντινούπολης, καθώς παρερμήνευσαν τα εικαστικά του παιχνιδιού για προώθηση… Έλληνα θεού.

by Times Newsroom

Η σειρά God of War του PlayStation ξεκίνησε το 2005 και είναι μία από τις δημοφιλέστερες. Στις 9 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι της σειράς, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Kratos, ο έλληνας θεός, που πλέον εξερευνά τη σκανδιναβική μυθολογία.

Κάποιοι γνώριζαν εν μέρει την ιστορία του παιχνιδιού, ωστόσο δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί φανταστικού χαρακτήρα με αποτέλεσμα να βάλουν στο στόχαστρό τους τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, για την επιλογή αυτή.

«Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει φωτογραφίες τού λεγόμενου Έλληνα θεού Kratos στο μετρό! Ω ΚΥΡΙΕ, σώσε την Κωνσταντινούπολη» γράφει ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας του Εθνικού Κινήματος Επιβίωσης, Μουράτ Σαχίν, στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com