Τουρκία: Τον θάνατο 5 ανθρώπων του πινγκ πονγκ στον καταστροφικό σεισμό ανακοίνωσε η ομοσπονδία

Η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα συντρίμμια του καταστρεπτικού σεισμού, πέντε άνθρωποι της «οικογένειας» του αθλήματος, τέσερις αθλητές και  ένας διαιτητής. 

by Times Newsroom

«Αιωνία τους η μνήμη σε αυτά τα άτομα του αθλήματος, που έχασαν τη ζωή τους από τον καταστροφικό σεισμό, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τους. Ως Τουρκική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ευχόμαστε το έλεος του Θεού για την απώλεια ζωών στη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία, τα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας», σημείωσε η τουρκική ομοσπονδία. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία, η Παγκόσμια Ομοσπονδία και η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκφράζοντας την οδύνη τους.

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εκφράζει τη βαθιά της θλίψη πληροφορούμενη ότι πέντε Τούρκοι από την πλατιά κοινότητα του αθλήματός μας ήταν ανάμεσα στα θύματα του καταστροφικού σεισμού στη χώρα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και το πνεύμα αλληλεγγύης και στήριξης στις οικογένειες των συναδέλφων μας από το άθλημα», τόνισε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. .

«Λυπούμαστε βαθιά για την απώλεια πέντε Τούρκων αθλητών πινγκ πονγκ που έχασαν τραγικά τη ζωή τους στους πρόσφατους σεισμούς. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των Feriha Çardakli, Zümral Gözükara, Ceylin Kalkan, Ahmet Rekkal και Emin Uysun. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. Ο Όμιλος ITTF δεσμεύεται να απλώσει χείρα βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη και να στηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με την τουρκική και τη συριακή κοινότητα επιτραπέζιας αντισφαίρισης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η διεθνής ομοσπονδία, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση  Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τόνισε:

«Η ETTU νιώθει βαθιά θλίψη από την είδηση ότι πέντε αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρέθηκαν νεκροί κάτω από τα ερείπια του τρομακτικού σεισμού, που συγκλόνισε την Τουρκία μόλις πριν από μια εβδομάδα. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Τουρκίας. Η ETTU εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των εκλιπόντων αθλητών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com