Τραγωδία στην Κρήτη: Σοκαριστικές φωτογραφίες – Πώς έγινε το τροχαίο με νεκρούς μια 15χρονη και έναν 23χρονο

Μία ακόμη κοπέλα 23 ετών δίνει επίσης μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

by Times Newsroom

Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας νεαρός άντρας 23 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιουλίου στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου στην Κρήτη. Μία ακόμη κοπέλα 23 ετών δίνει επίσης μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 4 όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και έπειτα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Από τη μοιραία σύγκρουση ο 23χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τη ζωή του ενώ μια 15χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Μια ακόμη κοπέλα 23 ετών βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε ακόμα ένας νεαρός, 17 ετών, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο της τραγωδίας είχαν μεταβεί 3 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Παράλληλα κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου που βρέθηκε στο σημείο με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Τέλος στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε η αστυνομία για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com