Τραμπ: «Θα τελειώσω τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «πρέπει να τελειώσει αμέσως», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι είναι έτοιμος να δώσει λύση σε μόλις 24 ώρες.

by Times Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να καταστραφεί σε ενάμιση χρόνο, εάν δεν επιλυθεί η σύγκρουση.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το διάστημα. Η ουσία είναι ότι ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει, γιατί η Ουκρανία καταστρέφεται», τόνισε ο Τραμπ.

Υπαινίχθηκε ότι η ουκρανική κρίση «μπορεί να μην επιλυθεί πριν από τις εκλογές» για τον Αμερικανό πρόεδρο το 2024 και η πολιτική της κυβέρνησης του σημερινού Αμερικανού ηγέτη Τζο Μπάιντεν απειλεί τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Είναι απίστευτο ότι στην εξουσία έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν. Ωστόσο, εάν η σύγκρουση δεν επιλυθεί, θα το λύσω μόνος μου – σε 24 ώρες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Θα είναι πολύ απλές η διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θα αποκαλύψω από τι θα αποτελούνται, γιατί τότε δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω το σχέδιό μου. Τότε, δεν θα λειτουργήσει ποτέ», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com