Τρώει χαλαρός το κρέας του την ώρα που ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων ουρλιάζουν στο πρόσωπό του

«Είσαι αηδιαστικός. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Είσαι δειλός. Είσαι ένας γα@@@@ δειλός» του λέει μια διαδηλώτρια

by Times Newsroom

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων να ουρλιάζουν μπροστά σε έναν άντρα που τρώει σις κεμπάπ μπροστά τους, την ώρα μιας διαδήλωσης στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό @ViralNewsNYC στο Twitter και δείχνουν έναν άντρα να προκαλεί τους ακτιβιστές με τον τρόπο του, καθώς καταπίνει ήσυχος το κρέας του μπροστά τους. Το περιστατικό έγινε στο Μανχάταν το περασμένο Σάββατο.

«Είσαι αηδιαστικός. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» του λέει μια διαδηλώτρια. «Είσαι δειλός. Είσαι ένας γα@@@@ δειλός».

«Είσαι σκ@@@ και ντροπιαστικός. Τι θα κάνω; Τίποτα, θα πεθάνεις από μόνος σου», συνέχισε.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν μια άλλη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του. «Αισθάνεσαι καλά; Εσύ και το μικρό σου πέος και ο τρόπος που σκοτώνουν ζώα και αισθάνεσαι καλά μπροστά σε βίγκαν;», φωνάζει.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο views στο Twitter.

Ο άντρας μοιάζει να απολαμβάνει τη φασαρία και γλύφει το κρέας του, συνεχίζοντας να το τρώει. «Έχεις όλο το αίμα στο πρόσωπό σου και όλο το αίμα στα χέρια σου; Αισθάνεσαι καλά με το μικρό σου πέος;», επιμένει η ακτιβίστρια.

Όλα έγιναν στη διάρκεια της διαδήλωσης, με τους ακτιβιστές να πετούν ψεύτικο αίμα μπροστά από καταστήματα οίκων μόδας, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση δέρματος, σύμφωνα με τη NY Post.

ΚΟΣΜΟΣΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣΚΡΕΑΣΝΕΑ; ΥΟΡΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή