Τρομακτική χαλαζόπτωση στην Ισπανία: Ένα κοριτσάκι ενός έτους έχασε τη ζωή του, 30 άτομα τραυματίστηκαν – Εικόνες σοκ

Φονική κακοκαιρία χτύπησε την Ισπανία, όπου μια τρομακτική χαλαζόπτωση προκάλεσε το θάνατο ενός μικρού κοριτσιού και τον τραυματισμό ακόμη 30 ανθρώπων, καθώς και πολλές υλικές ζημιές.

by Times Newsroom

Ενα κοριτσάκι μόλις ενός έτους πέθανε αφού χτυπήθηκε από χαλάζι κατά τη διάρκεια φονικής καταιγίδας στην Ισπανία. Άλλα 30 άτομα τραυματίστηκαν από τη χαλαζόπτωση μέσα και γύρω από την καταλανική πόλη Λα Μπιζμπάλ, στη Χιρόνα.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Josep Trueta στη Χιρόνα το απόγευμα της Τρίτης, αλλά υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα. Στο ίδιο νοσοκομείο παρέμεινε την Τετάρτη μια γυναίκα λόγω των τραυματισμών που υπέστη από την καταστροφική χαλαζόπτωση.

Πείπου 28 άτομα χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, καθώς υπέστησαν τραύματα στο κεφάλι ή κοψίματα από τον πάγο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το χαλάζι διαμέτρου 10 εκατοστών προκάλεσε και άλλους τραυματισμούς και σύμφωνα με τους ισπανούς μετεωρολόγους πρόκειται για την πιο ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.

Οι τουρίστες που ταξίδευαν στην Ισπανία είχαν προειδοποιηθεί νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα μπορούσαν να παγιδευτούν σε σπάνιους μεσογειακούς τυφώνες ενώ ο καιρός στην Ευρώπη έχει «τρελαθεί» για τα καλά καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχονυ πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή