Τρομακτικό βίντεο με τουρίστρια που σκέφτεται να κάνει βουτιά και τσακίζεται στα βράχια

Κραυγές πανικού από τον κόσμο | «Αυτό κάνει όλο μου το σώμα να πονάει»

by Times Newsroom

Ένα τρομακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα που σκεφτόταν να πηδήξει από έναν βράχο στην Ιταλία, ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε στα βράχια προτού βρεθεί στο νερό. Η δραματική σκηνή καταγράφηκε από τον Αυστραλό Kal Glanznig, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει ότι οι τουρίστες πρέπει να έχουν ταξιδιωτική ασφάλεια.

Η γυναίκα, η οποία στεκόταν στην κορυφή ενός βράχου στο Fiordo di Furore στην Ιταλία, φαινόταν να σκέφτεται αν θα κάνει το ριψοκίνδυνο άλμα όταν έχασε την ισορροπία της.

Κραυγές ακούστηκαν από όσους βρίσκονταν στο σημείο καθώς έπεσε και χτύπησε τα πόδια της κατά την πτώση.

Σύμφωνα με τον κ. Glanznig, το βίντεο του οποίου αναρτήθηκε στο Instagram, «χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τη μεταφέρουν από όλες τις σκάλες στο ασθενοφόρο».

Τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση, σύμφωνα με τη New York Post. «Έχω βρεθεί εκεί… είναι πολύ ρηχά τα νερά», έγραψε ένας σε ένα σχόλιο. Κι άλλοι σημείωσαν ότι το σημείο είναι γεμάτο με βράχια και συμφώνησαν ότι δεν ήταν ασφαλές σημείο για να πηδήξει κανείς.

«Αυτό κάνει όλο μου το σώμα να πονάει», έγραψε κάποιος άλλος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή